POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
a magazinului online Lumarko.ro
 
Respectând dreptul la intimitate, magazinul online Lumarko.ro își depune toată diligența pentru a proteja în mod adecvat informațiile personale. Prezenta Politică de Confidențialitate explică în ce mod și în ce scop folosim informații, cum le colectăm și cum le stocăm.
Utilizând magazinul online de pe adresa Lumarko.ro, eșți de acord cu termenii și condițiile descrise în prezenta Politică de Confidențialitate.
Cine este administratorul datelor tale personale?
Lumarko Piotr Pałasz
ul.Kochanowskiego 1/1,
84-200 Wejherowo
COD FISVAT EU PL5881162307

 
Lumarko Piotr Pałasz va procesa datele personale introduse în formulare sau pe acest site în mod consecvent cu permisiunea acordată de către utilizator şi în conformitate cu cerințele dreptului polonez, în mod specific Personal Data Protection Act din data de 29 August 1997 (jurnal de legi Dz.U. Nr. 133 din 883, modificat)
Ce fel de date colectăm?
În timpul procesului de înregistrare a contului utilizatorului și/sau în timpul efectuării unei achiziții în Magazin, colectăm următoarele informații cu caracter personal:
1) numele și prenumele,
2) adresa de domiciliu,
3) adresa de livrare prin curierat, dacă este diferită de la adresa de domiciliu,
4) e-mail,
5) numărul de telefon.
Furnizarea datelor menționate mai sus este voluntară, dar necesară pentru înregistrarea și/sau efectuarea unei achiziții în magazinul nostru.
In timpul completării formularului de contact, colectăm doar informații de contact de bază cum ar fi:
1) numele și prenumele,
2) adresa de e-mail
3) telefonul de contact.
La abonarea la buletinul informativ sau la forumul de discuții colectăm doar adresa ta de e-mail.
Prin completarea formularului de inregistrare, efectuând logarea sau plasând o comandă, poți, de asemenea, să îți exprimi acordul la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopuri de marketing și de promovare, precum și pentru transmiterea datelor tale în acest scop către părți terțe care sunt partenerii noștri. De asemenea, poți opta pentru a primi de la Magazinul nostru informații comerciale pe cale electronică. Exprimarea acordului în fiecare caz are loc prin bifarea căsuțelor corespunzătoare din formular. Acest acord poate fi revocat în orice moment.
Magazinul nostru utilizează, de asemenea, cookie-uri, care nu constituie date cu caracter personal. Află mai multe în partea de mai jos a prezentei Politici de Confidențialitate cu privire la fișiere de tip cookie.
Cât timp păstrăm datele dvs?
Datele dvs. sunt stocate timp de 6 ani după ce contul a fost șters din cauza legilor contabile aplicabile.
Cum utilizăm datele colectate?
Informațiile pe care le colectăm le utilizăm doar în scopurile pentru care ți-ai dat acordul, inclusiv, pentru a putea să te contactăm prin e-mail sau prin telefon, pentru nevoile legate de executarea și deservirea comenzii, setarea preferințelor tale referitoare la produse și pentru a îți trimite materiale promoționale și de marketing .
Care sunt drepturile tale în ceea ce privește datele cu caracter personal prelucrate?
Aveți dreptul de a avea acces la datele dvs. cu caracter personal, dreptul la rectificare, ștergere și dreptul de a solicita încetarea sau restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal, dreptul de a introduce o plângere către autoritatea de supraveghere în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal de către noi.
Cui transmitem datele dvs. și de ce?
Pentru ca noi să furnizăm serviciile noastre, anumite entități trebuie să aibă acces la datele dvs. cu caracter personal. Dar vă asigurăm că am ales entități care, conform cunoștințelor noastre, își îndeplinesc ce mai bine sarcinile și protejează datele pe care le încredințăm.
- OVH Sp. z o.o.(OVH SRL), str. Szkocka 5 lok. 1, Wroclaw 54-402 – ne oferă un loc în care lucrăm la comenzi folosind datele dvs.
- Companiile la care cumpărăm cutii poştale de servicii de e-mail - datorită ajutorului lor profesional, e-mailul nostru funcționează cât se poate de bine.
- FAN Courier – acestea ne ajută să livrăm comanda la adresa indicată

Securitate și confidențialitate
Noi folosim toate mijloacele tehnice și organizatorice pentru a asigura siguranța datelor tale personale și pentru a le proteja împotriva distrugerii accidentale sau deliberate sau pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat. Informațiile sunt stocate și procesate pe servere cu un grad ridicat de securitate, cu păstrarea măsurilor de securitate corespunzătoare care îndeplinesc cerințele legislați